Alle woningmarktinfo Vianen in Cuijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vianen

Een eerste blik op Vianen

Vianen is een wijk in de gemeente Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.265 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.027 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 541.027
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Vianen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vianen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vianen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vianen.

Woningen recent verkocht in Vianen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vianen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vianen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vianen. Een eengezinswoning in Vianen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vianen

In Vianen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vianen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vianen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vianen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vianen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vianen vergeleken met de Cuijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vianen waar ligt dat?

Woningen te koop in Vianen

Wil je een huis kopen in Vianen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vianen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vianen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vianen.

Zoek je huurwoning in Vianen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vianen.

Huizenprijzen in Vianen

Starterswoningen in Vianen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vianen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vianen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vianen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vianen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vianen is 3.014 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.935 euro).

Leeftijden Vianen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vianen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vianen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vianen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vianen

Vianen kern Vianen buitengebied