Alle woningmarktinfo Sint Agatha in Cuijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint Agatha

Een eerste blik op Sint Agatha

Sint Agatha is een wijk in de gemeente Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.621 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 446.621
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sint Agatha

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Agatha is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Agatha moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Agatha.

Woningen recent verkocht in Sint Agatha

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Agatha.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Agatha. Een eengezinswoning in Sint Agatha komt het meest (83%) voor. Daarna komt een landhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Agatha

In Sint Agatha wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint Agatha

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint Agatha (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Agatha
Binnenring: Nederland

Sint Agatha waar ligt dat?

Woningen te koop in Sint Agatha

Wil je een huis kopen in Sint Agatha? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Agatha . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Agatha alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Agatha.

Zoek je huurwoning in Sint Agatha? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sint Agatha.

Huizenprijzen in Sint Agatha

Starterswoningen in Sint Agatha zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Agatha zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Agatha zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Agatha? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Agatha

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Agatha is 3.224 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.178 euro).

Leeftijden Sint Agatha

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Agatha vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Agatha

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Agatha? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Agatha

Sint Agatha kern Sint Agatha buitengebied