Alle woningmarktinfo Katwijk in Cuijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Katwijk

Een eerste blik op Katwijk

Katwijk is een wijk in de gemeente Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 395 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.842 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 595.842
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Katwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Katwijk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Katwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Katwijk.

Woningen recent verkocht in Katwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Katwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Katwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Katwijk. Een eengezinswoning in Katwijk komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Katwijk

In Katwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Katwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Katwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Katwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Katwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Katwijk vergeleken met de Cuijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Katwijk waar ligt dat?

Woningen te koop in Katwijk

Wil je een huis kopen in Katwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Katwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Katwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Katwijk.

Zoek je huurwoning in Katwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Katwijk.

Huizenprijzen in Katwijk

Starterswoningen in Katwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Katwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Katwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Katwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Katwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Katwijk is 2.218 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.219 euro).

Leeftijden Katwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Katwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Katwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Katwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Katwijk

Katwijk buitengebied Katwijk kern Katwijk havengebied