Alle woningmarktinfo Haps in Cuijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haps

Een eerste blik op Haps

Haps is een wijk in de gemeente Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.865 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haps. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 456.361 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 456.361
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Haps

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haps is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haps kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haps

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haps. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haps.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haps. Een eengezinswoning in Haps komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haps

In Haps wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haps

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haps (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haps
Binnenring: Nederland

Haps waar ligt dat?

Woningen te koop in Haps

Wil je een huis kopen in Haps? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haps . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haps alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haps.

Zoek je huurwoning in Haps? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Haps.

Huizenprijzen in Haps

Starterswoningen in Haps zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haps zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haps zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haps? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haps

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haps is 2.807 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.279 euro).

Leeftijden Haps

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haps vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haps

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haps? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haps

Haps kern Haps buitengebied