Huizenmarkt Beers in Beers NB (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beers

Woningmarkt Beers

Beers is een wijk in de plaats Beers NB binnen de gemeente Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.690 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 498.220 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 498.220
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Beers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beers is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beers moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beers.

Woningen recent verkocht in Beers

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beers.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beers. Een eengezinswoning in Beers komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beers

In Beers wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beers
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beers

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beers vergeleken met de Cuijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beers waar ligt dat?

Woningen te koop Beers

Wil je een huis kopen in Beers? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beers . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beers.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beers. Zoek je huurwoning in Beers? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beers

Starterswoningen in Beers zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beers zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beers zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beers? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beers is 3.212 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.784 euro).

Leeftijden Beers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beers vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beers

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beers? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beers

Beers kern Beers buitengebied