Huizenmarkt Sint Agatha kern in Sint Agatha (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Agatha kern

Woningmarkt Sint Agatha kern

Sint Agatha kern is een buurt in de wijk Sint Agatha en plaats Sint Agatha binnen de gemeente Cuijk. Deze buurt telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 435.333 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 435.333
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sint Agatha kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Agatha kern is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Agatha kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Agatha kern

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Agatha kern.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha kern. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Agatha kern. Een eengezinswoning in Sint Agatha kern komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Agatha kern

In Sint Agatha kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Agatha kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Agatha kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Agatha kern
Binnenring: Nederland

Sint Agatha kern waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Agatha kern

Wil je een huis kopen in Sint Agatha kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Agatha kern . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Agatha kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Agatha kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Agatha kern. Zoek je huurwoning in Sint Agatha kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Agatha kern

Starterswoningen in Sint Agatha kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Agatha kern zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Agatha kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Agatha kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Agatha kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Agatha kern is 3.383 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.948 euro).

Leeftijden Sint Agatha kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Agatha kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint Agatha kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint Agatha kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint Agatha in de gemeente Cuijk.

Sint Agatha kern Sint Agatha buitengebied