logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Brummen in Brummen

Begrijp de huizenprijzen in Brummen Brummen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brummen Brummen

Brummen is een wijk in de plaats Brummen binnen de gemeente Brummen. Deze wijk telt volgens het CBS 8.425 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.135 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 603.135
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Brummen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brummen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brummen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brummen.

Woningen recent verkocht in Brummen

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brummen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brummen. Een eengezinswoning in Brummen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brummen

In Brummen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brummen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brummen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Brummen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Brummen vergeleken met de Brummen en Nederland.

Huizenprijzen in Brummen Brummen

Starterswoningen in Brummen Brummen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brummen Brummen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brummen Brummen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brummen Brummen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brummen Brummen

Wil je een huis kopen in Brummen Brummen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brummen Brummen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brummen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brummen.

Bekijk alle koopwoningen in Brummen Brummen. Zoek je huurwoning in Brummen Brummen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brummen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brummen is 3.501 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.275 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brummen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brummen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Brummen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Brummen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Brummen

Brummen Centrum Brummense Enk West Brummense Enk Oost De Pothof Koppelenburg Verspreide huizen Brummen Rhienderen Kern Rhienderen Noord Rhienderense Enk Elzenbos Hazenberg Verspreide huizen Rhienderen Rhienderense Broek Oeken kern Verspreide huizen Oeken Wapsum Voorstonden Cortenoever