Huizenprijzen en de huizenmarkt Bloemendaal in Bloemendaal

Begrijp de huizenprijzen in Bloemendaal Bloemendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bloemendaal Bloemendaal

Bloemendaal is een buurt in de wijk Bloemendaal en plaats Bloemendaal binnen de gemeente Bloemendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 6.715 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.444.491 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 1.444.491
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bloemendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bloemendaal is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bloemendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bloemendaal.

Woningen recent verkocht in Bloemendaal

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bloemendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bloemendaal. Een eengezinswoning in Bloemendaal komt het meest (21%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bloemendaal

In Bloemendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bloemendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bloemendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bloemendaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bloemendaal vergeleken met de Bloemendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Bloemendaal Bloemendaal

Starterswoningen in Bloemendaal Bloemendaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bloemendaal Bloemendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bloemendaal Bloemendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bloemendaal Bloemendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bloemendaal Bloemendaal

Wil je een huis kopen in Bloemendaal Bloemendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bloemendaal Bloemendaal . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bloemendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bloemendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Bloemendaal Bloemendaal. Zoek je huurwoning in Bloemendaal Bloemendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bloemendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bloemendaal is 7.249 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (7.117 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bloemendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bloemendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bloemendaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bloemendaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Bloemendaal in de gemeente Bloemendaal.

Bloemendaal Veen en Duin Wildhoef Duinlustpark Provinciaal Ziekenhuis De Rijp Verspreide huizen Bloemendaal

Alle straten van Bloemendaal

Bloemendaal bestaat uit 65 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.