Huizenprijzen en de huizenmarkt Marsdijk in Assen

Begrijp de huizenprijzen in Marsdijk Assen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marsdijk Assen

Marsdijk is een wijk in de plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze wijk telt volgens het CBS 12.245 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 368.046 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 368.046
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Marsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marsdijk is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marsdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marsdijk.

Woningen recent verkocht in Marsdijk

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marsdijk. Een eengezinswoning in Marsdijk komt het meest (88%) voor. Daarna komt een galerijflat met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marsdijk

In Marsdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Marsdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Marsdijk vergeleken met de Assen en Nederland.

Huizenprijzen in Marsdijk Assen

Starterswoningen in Marsdijk Assen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marsdijk Assen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marsdijk Assen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marsdijk Assen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marsdijk Assen

Wil je een huis kopen in Marsdijk Assen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marsdijk Assen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marsdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Marsdijk Assen. Zoek je huurwoning in Marsdijk Assen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marsdijk is 2.861 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.786 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Marsdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Marsdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Marsdijk

Messchenveld De Messchen De Hamels De Kleuven De Dreven De Breeën De Hoven De Heugten De Beemden De Hullen De Stoepen De Goorns Bedrijventerrein Marsdijk West Bedrijventerrein West Bedrijventerrein Oost Bedrijventerrein Marsdijk Oost Havenkanaal Noordzijde Havenkanaal Zuidzijde