Huizenprijzen en de huizenmarkt Lariks in Assen

Begrijp de huizenprijzen in Lariks Assen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lariks Assen

Lariks is een wijk in de plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.500 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lariks. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 251.546 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 251.546
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Lariks

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lariks is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lariks moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lariks.

Woningen recent verkocht in Lariks

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lariks. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lariks.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lariks. Een galerijflat in Lariks komt het meest (39%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lariks

In Lariks wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lariks

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lariks (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lariks

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lariks vergeleken met de Assen en Nederland.

Huizenprijzen in Lariks Assen

Starterswoningen in Lariks Assen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lariks Assen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lariks Assen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lariks Assen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lariks Assen

Wil je een huis kopen in Lariks Assen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lariks Assen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lariks alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lariks.

Bekijk alle koopwoningen in Lariks Assen. Zoek je huurwoning in Lariks Assen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lariks

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lariks is 2.954 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.684 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lariks

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lariks vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lariks

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lariks? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lariks

De Lariks Oost Landgoed Lariks De Lariks West Luchiesland Zuid Zuid Molukse Buurt Luchiesland Noord