Huizenmarkt Verspreide huizen Ubbena Oost in Ubbena (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Ubbena Oost

Woningmarkt Verspreide huizen Ubbena Oost

Verspreide huizen Ubbena Oost is een buurt in de wijk Buitengebied en plaats Ubbena binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.170 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ubbena Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 678.801 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 678.801
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Ubbena Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Ubbena Oost is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Ubbena Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Ubbena Oost.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Ubbena Oost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ubbena Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Ubbena Oost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ubbena Oost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Ubbena Oost. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Ubbena Oost komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Ubbena Oost

In Verspreide huizen Ubbena Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Ubbena Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Ubbena Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Ubbena Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Ubbena Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Ubbena Oost vergeleken met de Assen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Ubbena Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Ubbena Oost

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Ubbena Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Ubbena Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Ubbena Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Ubbena Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Ubbena Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Ubbena Oost. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Ubbena Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Ubbena Oost

Starterswoningen in Verspreide huizen Ubbena Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Ubbena Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Ubbena Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Ubbena Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Ubbena Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Ubbena Oost is 3.606 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.220 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Ubbena Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Ubbena Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Ubbena Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Ubbena Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied in de gemeente Assen.

Loon Verspreide huizen Loon Het grote Veld Verspreide huizen Ubbena Oost Ubbena Verspreide huizen Ubbena West Rhee Verspreide huizen Ter Aard Ter Aard Zeijerveld Bos en Golf Verspreide huizen Witten Witten Graswijkbuurt Verspreide huizen Anreep Anreep/Schieven Verspreide huizen Schieven

Alle straten van Verspreide huizen Ubbena Oost

Verspreide huizen Ubbena Oost bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.