Huizenprijzen en de huizenmarkt Ecowijk in Amsterdam

Begrijp de huizenprijzen in Ecowijk Amsterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ecowijk Amsterdam

Ecowijk is een buurt in de wijk Centrale Markt en plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 2.420 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ecowijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 593.745 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 593.745
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Ecowijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ecowijk is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ecowijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ecowijk.

Woningen recent verkocht in Ecowijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ecowijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ecowijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ecowijk. Een bovenwoning in Ecowijk komt het meest (72%) voor. Daarna komt een maisonnette met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ecowijk

In Ecowijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ecowijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ecowijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ecowijk Amsterdam

Starterswoningen in Ecowijk Amsterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ecowijk Amsterdam zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ecowijk Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ecowijk Amsterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ecowijk Amsterdam

Wil je een huis kopen in Ecowijk Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ecowijk Amsterdam . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ecowijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ecowijk.

Bekijk alle koopwoningen in Ecowijk Amsterdam. Zoek je huurwoning in Ecowijk Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ecowijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ecowijk is 7.109 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.898 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ecowijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ecowijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ecowijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ecowijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrale Markt in de gemeente Amsterdam.

Ecowijk Markthallen Bedrijvencentrum Westerkwartier Marcanti

Alle straten van Ecowijk

Ecowijk bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.