Huizenmarkt Seizoenenbuurt in Almere (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Seizoenenbuurt

Woningmarkt Seizoenenbuurt

Seizoenenbuurt is een buurt in de wijk Almere Buiten en plaats Almere binnen de gemeente Almere. Deze buurt telt volgens het CBS 56.315 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Seizoenenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 388.602 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 388.602
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Seizoenenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Seizoenenbuurt is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Seizoenenbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Seizoenenbuurt.

Woningen recent verkocht in Seizoenenbuurt

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Seizoenenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Seizoenenbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Seizoenenbuurt. Een eengezinswoning in Seizoenenbuurt komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Seizoenenbuurt

In Seizoenenbuurt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Seizoenenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Seizoenenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Seizoenenbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Seizoenenbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Seizoenenbuurt vergeleken met de Almere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Seizoenenbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Seizoenenbuurt

Wil je een huis kopen in Seizoenenbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Seizoenenbuurt . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Seizoenenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Seizoenenbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Seizoenenbuurt. Zoek je huurwoning in Seizoenenbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Seizoenenbuurt

Starterswoningen in Seizoenenbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Seizoenenbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Seizoenenbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Seizoenenbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Seizoenenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Seizoenenbuurt is 3.451 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.402 euro).

Leeftijden Seizoenenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Seizoenenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Seizoenenbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Seizoenenbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Almere Buiten in de gemeente Almere.

Centrum Almere Buiten Oostvaardersbuurt Seizoenenbuurt Molenbuurt Bouwmeesterbuurt Landgoederenbuurt Faunabuurt Bloemenbuurt Regenboogbuurt Indischebuurt Eilandenbuurt Stripheldenbuurt Sieradenbuurt Poldervlak De Vaart Buitenvaart Overig Almere Buiten

Alle straten van Seizoenenbuurt

Seizoenenbuurt bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.