Huizenmarkt Aadorp in Almelo (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aadorp

Woningmarkt Aadorp

Aadorp is een wijk in de plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze wijk telt volgens het CBS 1.525 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 390.198 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 390.198
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Aadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aadorp is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aadorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aadorp

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aadorp. Een eengezinswoning in Aadorp komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aadorp

In Aadorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aadorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Aadorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aadorp vergeleken met de Almelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Aadorp waar ligt dat?

Woningen te koop Aadorp

Wil je een huis kopen in Aadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aadorp . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aadorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aadorp. Zoek je huurwoning in Aadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aadorp

Starterswoningen in Aadorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aadorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aadorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aadorp is 2.527 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.517 euro).

Leeftijden Aadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aadorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aadorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aadorp

Aadorp-West Aadorp-Oost Bedrijvenpark Twente Verspreide huizen wijk 20